Política de Privacitat

El domini maspou.com és propietat de JOSEP M. FRIGOLA MERCADER, amb el NIF 40306363-J i amb domicili a Plaça de la Mota, 4 17256 Palau-sator, Baix Empordà – Girona. També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el Tel. 972 63 41 25, Fax. 972 63 50 13 o l’e-mail: info@maspou.com


Propietat intel·lectual i industrial:


La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de JOSEP M. FRIGOLA MERCADER.


Responsabilitat en els enllaços:


maspou.com inclou en el seu lloc web tot un seguit d’enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d’aquests. JOSEP M. FRIGOLA MERCADER no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.


Protecció de dades:


De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de JOSEP M. FRIGOLA MERCADER amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Plaça de la Mota, 4, Ref. Protecció de dades.


CONTACTA AMB NOSALTRES